Avtor: zukpstolnica Objavljeno: 11. 04. 2020

Vnesite vaš naslov

Na veliko noč bodo zvonovi vabili k velikonočnemu zajtrku z blagoslovljenimi jedili. Ob 10.00 bo prenos svete maše, ki jo bo vodil škof Jurij.

 

Vabim vas, da se potrudite pri pripravi velikonočnega kosila. Naj ne bo v trenirkah in kar tako. Ob nedeljski sveti maši je družinsko kosilo sveti trenutek v družini. Tudi otroci naj ostanejo z ostalimi pri mizi. Poskrbite za molitev pred jedjo in zahvalo, da nam tudi ob tej preizkušnji nič ne manjka na mizah.

 

Na velikonočni ponedeljek bo sveta maša ob 10.00 tudi s prenosom po spletni strani. Če ne moremo obiskati sorodnikov in prijateljev, jih vsaj pokličite ali pišite, zlasti pa zanje molite.  

 

V naslednjih dneh velikonočne osmine bomo skušali vsak dan prenašati sveto mašo ob 19.00. Ob tej priliki bi se rad zahvalil za požrtvovalnost družini Omahen.

 

Na belo nedeljo in praznik Božjega usmiljenja bo sveta maša ob 10.00 še vedno preko spleta. Potem pa upajmo, da se bomo počasi spet srečali okrog oltarja. Kdaj, to je v Božjih rokah.

 

Nekaterim starejšim smo pisali, radi bi še mnogim drugim, pokličite in opozorite nas.

 

Namesto miloščine lahko darujete ob teh praznikih na župnijski tekoči račun ali za delo pri orglah, ki bo steklo, ko bo mogoče. Hvala za vaše darove.

 

V veri v vstalega Gospoda, vam voščimo za veliko noč in vas pozdravljamo.

Nella fede del Signore risorto, i nostri piú cari auguri per la Pasqua con sinceri saluti